Friday, 4 November 2011

sekolah dah nak habis :D

excited gila nk tggu sekolah habis.. lgpun, nk dkatdkat holiday ni ckg banyak daftar aku utk camping.. dalam masa 5 hari perlu attend utk 2 camping skali gus. kompem penad tp msty best.. huhu. seronoknya !!
nanti aku balik dr kem nk tulis post lagi. cerita-cerita eh. bye :D

Wednesday, 26 October 2011

he's mine :B

hoihoi.. ni cek nak habaq mai..




                          ni diaa pakcik kesayangan aku.. INSYAALLAH,
                              smpai bila-bila pun, dia aku punya.. hihi :D
                                                       love u yanggg :)

lawatan mahkamah syariah

bersamaan tarikh 17 oktober 2011 (tak silap aku lha) utk pelajar-2 form 3 kitorang ada lawatan ke tempat-2 yg telah dijadual kan oleh sekolah.. kelas kitorang terpilih utk ke Mahkamah Rendah Syariah Taiping.. julung kalinya sekolah buad lawatan kira kitorang ni agak special sikid lah kan.. HAHA^^

berbalik kpd cerita mhkamah td, macam-2 kes yg dibicarakan antara yg kitorang smpad dga iaitu

* pelakuan tidak senonoh ditempad awam
* perkahwinan diluar negara
* berpoligami

pagi tu, sesudah sampai, kitorang di kasi makanan, nasik lemak kaw kaw pedas dia.. HAHA

                                           
                                             

                                        nasik lemak dy tetap sedap.. hehe:D

dan.. kitorang dijemput oleh Encik Hensem iaitu Encik Azwan untuk masuk ke dalam dewan mahkamah nak dengar perbicaraan kes. tp kitorang sempad bergambar dalam dewan tu sbg kenangan :)





         

hope dapat pegi lawatan lagi... <3<3